HI151 – кишеньковий проникний термометр від HANNA Instruments, призначений для вимірювання в лабораторіях, на виробництві, у сільському господарстві, підприємствах водоочищення, в побуті, на кухнях – у вологих або заповнених парою приміщеннях.
HI151 має компактні розміри та розкладний проникаючий зонд з нержавіючої сталі AISI 316, загострений на кінці, завдяки чому Checktemp легко проникає в напівтверді середовища та продукти.
Термометр має швидкий відклик та виконує вимірювання у різних середовищах у надширокому діапазоні температур:
від -50°C до +200°C з роздільною здатністю 0,1°C та точністю ±0,2°C на інтервалі від -30,0 до +170,0 °C;
від +200°C до +300°C з роздільною здатністю 1°C з точністю ±1°С та.
Checktemp4 ідеально підходить для визначення температури свіжих, варених і напівзаморожених продуктів, і може застосовуватись на домашніх і професійних кухнях, підприємствах харчової промисловості, для, перевірок температури в магазинах та інших сферах, де потрібен контроль температури.
Для підвищення точності рекомендується занурювати кінчик температурного зонда щонайменше на 2 см, та не перевищувати максимальний рівень занурення – 7 см. Термометр не призначений для перебування в їжі під час приготування в духовці або на грилі.
Ергономічний корпус термометра з гумовою рукояткою зручно тримати у руці, він легко очищується, ударостійкий та повністю водонепроникний (клас захисту IP67). Для ввімкнення термометра потрібно розкрити зонд.
HI151 забезпечений функцією самодіагностики CalCheck при вмиканні, яка перевіряє відповідність заводському калібруванню кожного разу, коли термометр вмикається. Checktemp4 має регульований режим енергозбереження, за замовчування автовідключення відбувається через 2 хвилини невикористання, цей час можна змінити. Якщо термометр перейшов у режим енергозбереження, його не потрібно закривати і знову розкладати, вбудований датчик руху виявляє, коли вимірювач піднято, і автоматично знову вмикає дисплей.
Опціонально Checktemp 4 доступний у шести різних кольорах, які можна призначити різним категоріям продуктів, щоб уникнути перехресного забруднення в ресторані, на кухні чи у виробничому приміщенні (відповідно до вимог гігієни харчових продуктів та аналізу небезпек та критичних контрольних точок HACCP).
